Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) är en ideell förening som bidrar till att fler har den kompetens som fastighetsbranschen behöver, för att möta dagens och morgondagens behov. 

Vi arbetar för fastighetsbranschens kompetensförsörjning genom att definiera, undersöka, kommunicera och validera fastighetsbranschens yrkesroller och utveckling. 

Vi driver utveckling och engagemang för kompetensförsörjning för och tillsammans med företag, utbildningsanordnare och myndigheter. Vi företräder också branschen i utbildnings- och kompetensfrågor, vi äger, driver och utvecklar fastighetsbranschens valideringsverktyg FAVAL samt hemsidan fastighetsbranschen.nu vars syfte är att kommunicera och marknadsföra fastighetsbranschen och dess yrkesroller mot allmänheten. 

FU har funnits sedan 2007 och finansieras genom kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter.


Tryckt material för beställning
Komplettera med digitala material
Alla nedanstående digitala filer, mejlas automatiskt ut till din registrerade e-postadress inom en vecka efter lagd beställning. Du kan också ladda ner dem direkt här.
Fastighetsbranschen CITY TEAM

FIxa utmaningarna tillsammans. Välkommen till teamet! Testa Fastighetsbranschen CITY TEAM i Roblox nu!

Lärarröster om materialet

"Jag tycker att broschyren visar att yrken inom fastighetsbranschen kräver goda kunskaper om teknik. Det är inte den gamla uppfattningen om en fastighetsskötare som bara byter glödlampor och dricker kaffe."

"Bra förklarat med de olika yrkesrollerna."

"Målgruppen är vuxna och visar tydligt informations nyfikenhet i dessa områden."