VVS-branschens yrkesnämnd

VVS-branschens yrkesnämnd är en gemensam organisation för Installatörsföretagen och Byggnads. Genom yrkesnämnden samarbetar arbetsmarknadens parter när det gäller yrkesutbildning inom VVS-branschen för VVS-montörer, industrirörmontörer, sprinklermontörer, VVS-isolerare och isoleringsplåtslagare.
Tryckt material för beställning
Komplettera med digitala material
Alla nedanstående digitala filer, mejlas automatiskt ut till din registrerade e-postadress inom en vecka efter lagd beställning. Du kan också ladda ner dem direkt här.
Filmen Om vatten

Om vatten är en underhållande och lättillgänglig utbildningsfilm för mellanstadiet. Syftet med filmen är att sprida kunskap och intresse för vad vatten är, hur vattenförsörjning fungerar och hur vi kan använda vatten på ett hållbart sätt. Filmen består av tre delar och kan ses i sin helhet eller uppdelad vid flera tillfällen. Två barn är programledare och filmen innehåller bland annat sketcher, animationer och reportage.

Om värme - så funkar värme och uppvärmning

I filmen får du veta vad värme är och hur uppvärmning fungerar och hur vi kan få det varmt och skönt utan att skada oss själva och vår planet. Om värme är en utbildningsfilm för årskurs 4-6